English

 

Za razvoj slovenskega podeželja


Za polovico ceneje na 51. sejem MOS v Celju

Letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki bo letos od 11. do 16. septembra 2018  na celjskem sejmišču.

 

Največji sejem regije bo letos zaradi povečanega zanimanja obiskovalcev in odličnega odziva tako razstavljavcev kot obiskovalcev okrepil področje prehrane oziroma živilske dejavnosti. Zato so v sodelovanju s KGZS pripravili posebno ponudbo za člane KGZS.

 

Ponudba vključuje:

·         prijavnino

·         vpis v katalog

·         6 kvadratnih metrov neopremljenega razstavnega prostora

·         leseno stojnico

·         električni priključek za tehtnico in blagajno.

 

Cena najema razstavnega prostora za vseh šest dni sejma je samo 490 evrov (brez DDV), kar je glede na redno ceno kar 50-odstotni popust.

Cena ne vključuje električnega priključka za hladilno ali katerokoli drugo napravo, kar pomeni, da je treba za tovrstno rabo električni priključek dodatno naročiti. Cene dodatnih naročil lahko dobite na sejmu ali pa pri nas.

Stojnice bodo v prenovljeni sejemski dvorani C, kjer se predstavlja program prehrane, gostinske opreme in turizma.

 

Rok za prijavo: 30. avgust 2018 (možne so samo pisne prijave!). Število prostih mest je omejeno (samo 20), zato pohitite s prijavami!

 

Prijavnice  za začasno prijavo lahko dobite na spletni strani www.kgzs.si ali pa vam jo pošljemo po elektronski pošti. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo. Končno prijavo boste uredili z organizatorjem Celjskim sejmom.

Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite obiskovalcem sejma MOS v Celju!

Več o sejmu lahko preberete na spletni strani organizatorja www.ce-sejem.si, dodatne informacije glede sodelovanja lahko dobite na naši spletni strani www.kgzs.si ali pa vam jih posreduje Robert Peklaj, robert.peklaj@kgzs.si

 

PRIJAVNICA

 

 

Kupujmo domace

PEFC